Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Transformatie in een ruimtewonder – de zolder

De zolder bleef lange tijd een stoffige opslagplaats voor rommel en troep. Uit het oog, uit het hart. Een kamer waar je nooit echt woont en slechts af en toe langskomt.

Maar die tijd lijkt voorbij. De trend van de laatste jaren is zolderconversies om meer leefruimte te creëren en de waarde van zijn pand te verhogen.

Een zolder biedt ongekende mogelijkheden

Maar de waardestijging is eigenlijk maar één van de voordelen die een zolderverlenging met zich meebrengt. De extra leefruimte kan voor zeer verschillende doeleinden worden gebruikt:

Ooievaar onderweg? Dan wilt u voorbereid zijn op uw nieuwe bewoner. U creëert een extra slaapkamer voor uw uw kindje in huis.

Verhoog het comfort in huis. Ideaal voor gezinnen, want u vermijdt lange wachtrijen voor de badkamer en het toilet in de ochtend en zorgt voor rust voor het gezin.

Flexibeler werken betekent dat een kantoor aan huis steeds belangrijker wordt, en in een vertrouwde omgeving en ontspannen sfeer kan worden gewerkt.

Misschien krijg u af en toe gasten. Dan wilt u ze natuurlijk allemaal voor één of meerdere nachten onderbrengen zonder dat u uw inrichtingen hoeft te verplaatsen. Heel praktisch, zo’n gezellige gastenkamer onder het dak!

een persoonlijke wellnessruimte met sauna en infraroodcabine.

Meer ideeën nodig?

Praat gewoon met ons, we zijn vol ideeën!!!

Contacteer ons nu

Alle werkzaamheden volledig verzorgd van A tot Z

Met Reno Experts als bouwpartner aan uw zijde staat een zorgvuldige en doordachte uitbreiding niets meer in de weg! Onze holistische aanpak, doordachte planning en professionele expertise stellen ons in staat om alle noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren, van isolatie tot de installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen.

Eerlijk gezegd, uw zolder is een van de moeilijkste bouwlocaties. Dit komt vooral door het schuine dak. Kies daarom best een team van experts met ervaring in zolderrenovatie.

Hoe doen we dit precies? Stapsgewijs! Eerst kijken we naar de draagconstructie van de balken en de vloer. Als uw zolder een leefruimte wordt, heeft u natuurlijk ook een trap nodig.

Dan zorgen we voor de ruimtelijke indeling.

Esthetische renovaties

Natuurlijk wilt u een woning die zowel functioneel als esthetisch aan uw wensen voldoet. Functioneel in die zin dat het voldoet aan de moderne normen (zie elektrische, sanitaire en verwarmingssystemen), maar ook esthetisch, omdat kleuren en structuren, maar ook de indeling van de ruimtes mogelijk niet meer up-to-date zijn.

Vaak is men verbaasd over het potentieel van oudere woningen als er verder wordt gekeken dan de bestaande structuren:

 • Samenvoegen van ruimtes tot een aaneengesloten groot gedeelte

 • Vernieuwing van raamprofielen om ruimtes te vullen met licht

 • Het pleisteren van gevels, geef het gebouw een nieuw uiterlijk

 • Naadloze installatie van sanitair keramiek voor de versmelting van woon- en sanitaire ruimtes

 • Uitbouw van inloopkasten – slimme ideeën om meer ruimte te creëren

Projectwerkzaamheden

Welk werkzaamheden kunnen wij voor u als geheel uitvoeren?

 • Alle grof bouw- en metselwerk

 • Gevelrenovatie

 • Wand- en dakisolaties

 • Schilderwerk

 • Stukadoorswerk

 • Vloerbedekkingswerkzaamheden

 • Sanitaire installaties

 • Evenals schrijn- en timmerassemblages

Reno Experts aan uw zijde

Met Reno Experts aan uw zijde wordt uw renovatieproject in goede banen geleid. Ons ervaren team van experts maakt gedetailleerde plannen en bereidt de komende werkzaamheden grondig voor, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt.

Wij zijn gepassioneerd over elk renovatieproject en zetten ons volledig in om u te helpen rustig te slapen!

Getuigenissen

„Bei unserem Einzug hatten wir graue Fliesen für unsere Gästetoilette gewählt. Eine Entscheidung, die ich später bereute. Reno Experts kam mit einer cleveren Lösung und gestaltete die Toilette nach unseren Wünschen innerhalb einer Woche komplett um. Wir sind mit dem Ergebnis hochzufrieden.“

Georgina • VAALS

“Ausbau unseres Dachbodens, mit einem Badezimmer und 2 Schlafzimmern – ein großes Projekt, was aber professionell geplant und umgesetzt wurde – Mit erstaunlichem Ergebnis: ein funktionales Layout und viel Licht! Kurzum, ein Traum, der Wirklichkeit wurde!“

Natascha • VAALS

“Nach all den Jahren hatten wir endlich genug von unserem Badezimmer und wollten eine Verjüngungskur. Reno Experts gab uns gute Ideen, um eine Renovierung kostengünstig durchzuführen, die genau unseren Wünschen entsprach. Alles unkompliziert und gut gelaufen. Tolle Zusammenarbeit.“

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Zuid-Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen over uw bouwproject uit handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en volop kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?