Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Renovatie: stap voor stap

Er zijn twee redenen om een ruimte te renoveren: functioneel en esthetisch.

Zijn uw tegels misschien uit de vorige eeuw? Of is uw woonkamer verouderd en smeekt u voor een nieuwe look? Kies dan voor een esthetische ingreep om uw kamer zijn nieuwe pracht terug te geven.

Maar net zo vaak is de ideale indeling van de ruimte in de loop der jaren veranderd – terwijl er in het verleden veel kleinere kamers in een huis zijn geweest, is het nu gebruikelijk om in moderne woonconcepten grotere woonruimtes en leefruimten te creëren die het uiterlijk van een object veel groter en lichter doen lijken, en om de communicatieve ontmoetingsplek naar de keuken te verplaatsen.

Daarom is de keuken ook in de hedendaagse bouwprojecten een van de meest gerenoveerde ruimtes, want het moet esthetisch blijven, maar tegelijkertijd ook functioneel.

Hetzelfde geldt ook voor de badkamer en het toilet, die aan de ene kant hyperfunctioneel moeten zijn, maar aan de andere kant in nieuwe woonconcepten wellness-oases worden waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Tip:

Raadpleeg ervaren experts die een probleem weten aan te pakken. Want welke ruimte u ook vernieuwt, u wilt een goed eindresultaat en een oplossing die jaren meegaat!

Het belangrijkste doel bij de verbouwing van een zolder is het creëren van een nieuwe kamer en daarmee extra ruimte. Een dak- en/of gevelrenovatie zorgt daarentegen voor een nieuwe, frisse uitstraling en een betere warmte-isolatie.

Renovatie met Reno Experts

Gedeeltelijke renovaties hebben vele voordelen. In de eerste plaats zorgen ze ervoor dat uw woning in optimale staat is en dat u uw wooncomfort en levenskwaliteit verhoogt, of het nu gaat om keuken, badkamer, zolder of gevel.

Reno Experts bestaat uit ervaren professionals die uw projecten met veel aandacht voor detail en een buitengewone passie renoveren. Wij garanderen een perfect eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Het belangrijkste:

Wij respecteren altijd uw budget en gebruiken het absoluut efficiënt zodat u altijd het beste resultaat van ons kunt verwachten. Daarom kiest u voor betrouwbaarheid, competentie en ervaring.

Taken

Wat voor werk kunnen wij voor u verrichten? Vrijwel alles wat u zich kunt voorstellen!

 • Sloopwerkzaamheden

 • Metselwerk

 • Interieurbouw

 • Stucwerkzaamheden

 • Vloerinstallaties

 • Keukeninstallaties

 • Sanitaire installaties

 • Elektrische installaties

 • Betegeling

 • Schilderwerk

 • Timmerwerk (binnen & buiten)

06_badezimmer_a_c_w-1024x576.jpg

BADKAMER

Badkamers kennen veel trends en innovaties. Ze hebben zich steeds meer ontwikkeld tot oases van rust en welzijn. U zou misschien graag de badkamer van vandaag volledig willen moderniseren, maar u bent vaak bang voor werk en kosten. Reno Experts biedt u slimme, rendabele oplossingen die uw zenuwen en uw beurs niet belasten!

MEER INFO
07_kueche_a_c_w-1024x576.jpg

KEUKEN

De keuken is de centrale plek in elk huis: ontbijten, koken, bakken of gewoon lekker chatten. Niets is aangenamer dan een verblijf in een prachtige, moderne en open droomkeuken. Met onze uitgebreide diensten kan Reno Experts u vakkundig helpen bij het slim verbouwen van uw keuken en dat vaak goedkoper dan u denkt!

MEER INFO
08_dachboden_a_c_w-1024x576.jpg

ZOLDER

Lange tijd was de zolder een stoffige opbergruimte voor spullen. Uit het oog, uit het hart. Een kamer waar men slechts af en toe komt. Ondertussen worden de zolders echter volledig ontwikkeld, om goedkope, extra ruimte te creëren en het vastgoed op te waarderen. Reno Experts is de ideale bouwpartner om uw zolderproject te realiseren.

MEER INFO

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Zuid-Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen over uw bouwproject uit handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en volop kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?