Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Meer licht en warmte op elk moment van het jaar

Een wintertuin zorgt niet alleen voor meer leefruimte, maar ook voor meer woonkwaliteit. En dat is niet helemaal onlogisch, want een wintertuin biedt u vele voordelen en dat in elk seizoen.

Enerzijds krijg je hier op elk moment van de dag uitstekend licht. Afhankelijk van de oriëntatie is zelfs direct zonlicht gedurende de gehele dag beschikbaar. Aan de andere kant maken de vele ramen een zeer goede ventilatie mogelijk. Als de serre is omgeven door grote vouwdeuren, is het zelfs mogelijk om de grenzen tussen binnen en buiten te verleggen.

Heerlijk licht en goede ventilatie

Enerzijds krijg je hier op elk moment van de dag uitstekend licht. Afhankelijk van de oriëntatie is zelfs direct zonlicht gedurende de gehele dag beschikbaar. Aan de andere kant maken de vele ramen een zeer goede ventilatie mogelijk.

Energiebesparing en verhoogd wooncomfort

Inmiddels maken serres een echte boom door omdat ze niet alleen overtuigen door passieve, goedkope zonne-energie, maar ook door een enorm wooncomfort, waar steeds minder huiseigenaren zonder willen.

Tip: let op de zonnestraling

Als de serre is omsloten door grote vouwdeuren is het zelfs mogelijk om de grenzen tussen binnen en buiten te vervagen.

De vele voordelen van een serre:

 • Geniet van uw omgeving, zelfs in koude wintermaanden

 • Geef uzelf een ruimte met maximale lichtinval

 • Meerwaarde voor uw huis door extra ruimte te creëren

Open de grenzen tussen binnen en buiten

Als de serre is omsloten door grote vouwdeuren is het zelfs mogelijk om de grenzen tussen binnen en buiten te vervagen.

De vele voordelen van een serre:

 • Geniet van uw omgeving, zelfs in koude wintermaanden

 • Geef uzelf een ruimte met maximale lichtinval

 • Meerwaarde voor uw huis door extra ruimte te creëren

Gezelligheid en comfort het hele jaar door.

Welke serres zijn er beschikbaar?

Het aanbod aan serres is groot. Ze kunnen perfect worden geïntegreerd in elke woonstijl. Over het algemeen is er een keuze uit de volgende opties voor serres:

Houten serres zorgen in een mum van tijd voor een warme en traditionele uitstraling. Het hout kan naar wens worden behandeld. Met een verflaag is de complete stijl eenvoudig te veranderen.

Veranda’s van kunststof zijn de goedkoopste oplossing. De kunststof profielen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen perfect worden aangepast aan de stijl van het huis en de inrichting.

Een aluminium serre is zeer modern en vrij licht van structuur. Het metaal brengt duidelijke lijnen in het ontwerp.

Optimaal genieten van een serre

Ontspanning gaat hand in hand met de installatie van de nodige accessoires, die Reno Experts graag levert.

 • Ventilatiesysteem

 • Een luifel

 • Hoogwaardig glas

Deze elementen zijn zeker geen overbodige luxe, want alle drie zorgen ervoor dat u zich het hele jaar door comfortabel kunt voelen op uw veranda.

Er gaat minder warmte verloren, maar er komt ook minder warmte binnen: Is dat niet precies wat u wilt bereiken?

En natuurlijk is er ook het interieur, dat de nodige aandacht verdient. Dit bepaalt mede de vorm en structuur van uw veranda!

Reno Experts helpt u graag met het bouwen en inrichten van uw droomveranda, hoe u maar wilt. U levert de inspiratie, wij zorgen voor de uitvoering!

Werkzaamheden

Welk werkzaamheden kunnen wij voor u als geheel uitvoeren?

 • Alle grof bouw- en metselwerk

 • Funderingswerkzaamheden

 • Wandisolaties

 • Aanleggen van vloerverwarmingssystemen

 • Stukadoorswerk

 • Vloerbedekkingswerkzaamheden

 • Schilderwerk

 • Evenals schrijn- en timmerassemblages

Reno Experts aan uw kant

Met Reno Experts aan uw kant wordt uw renovatieproject in goede banen geleid. Ons ervaren team van experts maakt gedetailleerde plannen en bereidt de komende werkzaamheden grondig voor, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt. Wij zijn gepassioneerd over elk renovatieproject en zetten ons volledig in om u te helpen rustig te slapen!

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche. Wij staan samen voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Reno Experts werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij all u bouwzorgen uit uw handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering. Zo kunt u zonder zorgen uitkijken naar het eindresultaat. Volop genieten van uw nieuwe aanwinst!

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?