Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Functionele en esthetische renovaties

Renovatie: u heeft een huis of woning gekocht en wilt deze graag volledig renoveren? Wilt u misschien meer ruimte in uw bestaande woning creëren en meerdere ruimtes tegelijk vernieuwen? Dat is een goed idee, want een renovatie heeft heel wat voordelen. Meer comfort, meer luxe en een nieuwe look. Maar natuurlijk voegt een opknapbeurt ook waarde toe, wat zeker bij een verkoop van belang is.

Wanneer heeft een renovatie zin?

Bij de aankoop van een (oud) huis komen vrijwel altijd verborgen gebreken naar voren. Het beste is om oude elektrische installaties zodanig te vernieuwen dat ze voldoen aan de huidige veiligheidsnormen en bestand zijn tegen de hedendaagse gebruiksgewoontes. Maar ook water en andere sanitaire leidingen moeten worden gecontroleerd en indien nodig worden vervangen, omdat de waterkwaliteit en daarmee het welzijn hier sterk wordt beïnvloed.

Energiebesparing door dak- en wandisolaties

De renovatie van een huis gaat vaak hand in hand met een nieuwe buitengevel, nieuwe isolatie en mogelijk zelfs nieuwe kozijnen. Deze energiebesparende maatregelen kunnen vaak door de overheid worden begunstigd met subsidies of belastingvoordelen bij renovaties. Bespreek uw opties met een expert om de beste oplossingen voor u te vinden.

Tip:

Raadpleeg ervaren experts die een probleem weten aan te pakken. Want welke ruimte u ook vernieuwt, u wilt een goed eindresultaat en een oplossing die jaren meegaat!

Modernisering van verwarmingssystemen helpt kosten te besparen

Neem ook altijd een kijkje op uw verwarmingsketel. Tegenwoordig worden vooral zeer energiezuinige ketels gebruikt. Er zijn echter al een aantal andere opties die een rol kunnen spelen in de modernisering.

Daarom is het vaak zinvol om ook de bestaande radiatoren in vraag te stellen. Moderne verwarmingssystemen draaien op lage temperaturen rond de 30 – 40 graden, waardoor de bestaande radiatoren, naast een absoluut gedateerd ontwerp, ook meestal ondergedimensioneerd zijn voor zulke lage temperaturen.

En waarom dan niet meteen vloerverwarming gebruiken waar deze geplaatst kan worden?

De Badkamer in een nieuwe look

Denkt u er ook aan om de badkamer mee aan te pakken, zeker als u nog de originele versie van het laatste eeuw gebruikt. Daarbij kunt u uw ideeën de vrije loop laten en zo ver gaan als u wilt en uw ambities verwezenlijken: Vloer- en wandbekleding, badkamermeubilair, bad en/of douche, maar misschien ook een comfortabele, elektrische vloerverwarming? Zorg ook ervoor dat u de ventilatie in uw badkamer en toilet controleert, want deze moet voldoen aan de huidige normen.

Esthetische renovaties

Natuurlijk wilt u een woning die zowel functioneel als esthetisch aan uw wensen voldoet. Functioneel in die zin dat het voldoet aan de moderne normen (zie elektrische, sanitaire en verwarmingssystemen). Maar bovendien ook esthetisch, omdat kleuren en structuren, maar ook de indeling van de ruimtes mogelijk niet meer up-to-date zijn.

Echter is men vaak verbaasd over het potentieel van oudere woningen als er verder wordt gekeken dan de bestaande structuren:

 • Samenvoegen van ruimtes tot een aaneengesloten groot gedeelte

 • Vernieuwing van raamprofielen om ruimtes te vullen met licht

 • Het pleisteren van gevels, geef het gebouw een nieuw uiterlijk

 • Naadloze installatie van sanitair keramiek voor de versmelting van woon- en sanitaire ruimtes

 • Uitbouw van inloopkasten – slimme ideeën om meer ruimte te creëren

Werkzaamheden

Welk werkzaamheden kunnen wij voor u als geheel uitvoeren?

 • Alle grof bouw- en metselwerk

 • Gevelrenovatie

 • Wand- en dakisolaties

 • Schilderwerk

 • Stukadoorswerk

 • Vloerbedekkingswerkzaamheden

 • Sanitaire installaties

 • Evenals schrijn- en timmerassemblages

Reno Experts aan uw zijde

Met Reno Experts aan uw zijde wordt uw renovatieproject in goede banen geleid. Ons ervaren team van experts maakt gedetailleerde plannen en bereidt de komende werkzaamheden grondig voor, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt. Wij zijn gepassioneerd over elk renovatieproject en zetten ons volledig in om u te helpen rustig te slapen!

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche. Wij staan samen voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Reno Experts werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij all u bouwzorgen uit uw handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering. Zo kunt u zonder zorgen uitkijken naar het eindresultaat. Volop genieten van uw nieuwe aanwinst!

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?