Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van uitzonderlijke professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatie-industrie, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten.

We zijn zowel op de zakelijke als de particuliere markt actief in heel Zuid-Limburg.

Waarom Reno Expert?

We hebben ons ten doel gesteld om de bestaande werkprocessen in de bouw voor de klant en opdrachtgever te vereenvoudigen, zodat onze klanten hun projecten zonder stress kunnen verwezenlijken en kunnen genieten van het eindresultaat.

Wij zijn er vast van overtuigd dat allerlei renovaties zonder grote zorgen kunnen worden uitgevoerd. Dankzij onze integrale aanpak voeren we alle renovatiewerkzaamheden uit vanuit één hand, van planning en uitvoering tot oplevering.

Onze klanten hebben een vaste contactpersoon en hoeven zich geen zorgen te maken over verdere details. Ze worden voortdurend geactualiseerd zodat het bouwproces te allen tijde transparant is.

Afspraken worden nagekomen en prijzen worden vastgesteld.

Professioneel – Transparant
en op maat gemaakt

In principe kan onze manier van werken samengevat worden in een aantal krachtige termen:

Professionaliteit

Transparentie

Individualisierung

MEER INFO

Uw renovatie-experts

Reno Experts bestaat uit een team van hooggekwalificeerde en gepassioneerde professionals die samen hun best doen om een uitstekende kwaliteit en zorgvuldig werk bij elk bouwproject te garanderen.

Uw renovatie in goede handen

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen rondom uw bouwproject uit handen.

We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aan aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Eerlijke adviezen en slimme oplossingen

Reno Experts denkt met u mee! Wij adviseren u oprecht, ontwikkelen uw ideeën en zorgen voor een perfect project – geheel naar uw wensen en zonder hoofdpijn. Alles uit één hand met een netwerk van de beste vakmensen van Limburg.

Wij vertalen uw woonwensen naar een mooi ontwerp en denken met u mee over praktische en creatieve zaken en vinden altijd de beste en meest kosteneffectieve oplossing!

Uw contactpersonen

Wij staan tot uw beschikking voor alle vragen en bezoeken u graag vrijblijvend om uw bouwwensen en de mogelijkheden ter plaatse te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij horen graag van u!

Christos Mavrofidis
Christos MavrofidisSitemanagement & Bouwspecialist
Een duizendpoot en perfectionist. Christos heeft een oog voor detail en heeft het klussen praktisch in de wieg geplaatst gekregen. Door zijn jarenlange ervaring in de binnen- en buitenbouw is hij een perfecte allrounder die zijn werk met zorg, hart en trots uitvoert.

Hij werkt niet alleen mee, maar neemt ook het site management over en komt met veel creatieve ideeën als het gaat om praktische en betaalbare oplossingen voor onze klanten.

Naast renovatie is koken in welke vorm dan ook zijn tweede passie – de Italiaanse, Griekse of Franse keuken zijn zijn kracht – eigenlijk jammer dat hij de catering voor de projecten niet kan verzorgen….

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van uitzonderlijke professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatie-industrie, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. We zijn zowel op de zakelijke als de particuliere markt in heel Zuid-Limburg, van Roermond tot Vaals actief!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen rondom uw bouwproject uit handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aan aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER INFO

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?