Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Keuken verbouwing slim geregeld:
voor iedere ruimte de juiste oplossing

Clever verbouwen: de keuken is natuurlijk het hart van je huis. U kookt en eet er, vaak met het hele gezin, en geniet van alle mogelijkheden van een moderne keuken.

In moderne woonconcepten is de keuken ook ontworpen als ontmoetingsplek en communicatiecentrum, maar vaak beperken vooral de ruimtes in oudere gebouwen het gebruik ervan. Reno Experts kan uw helpen bij de verbouwing van uw bestaande keuken.

Tip: Begin met de grondige renovatie van uw keuken...

Keukenverbouwing van A tot Z

Is je keuken achterhaald? Natuurlijk kunt u een compleet nieuwe laten installeren, maar dit is vaak een behoorlijke investering. De oplossing? Verbouw gewoon uw bestaande keuken!

Transformeer uw huidige keuken in een eigentijds model met nieuwe mogelijkheden en een geheel nieuwe en modieuze look.

Uw Voordelen? U bespaart tijd, omdat het werk een stuk sneller gaat dan het installeren van een compleet nieuwe keuken. En u bespaart ook nog eens veel geld.

Onze toegevoegde waarde?

We streven naar een betaalbar keuken verbouw, waarin alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Vergeet uw zorgen en geniet van een snelle verbouwing en de hoogste kwaliteitsgaranties.

Keukenverbouwing goed organiseren

U wilt een nieuwe keuken met moderne apparatuur? Geen enkel probleem! Wij helpen u graag bij het ontwerpproces en zoeken naar de beste bouw- en constructiemogelijkheden.

Denk hier bijvoorbeeld aan het feit dat water- en elektriciteitsleidingen kunnen worden verplaatst en vernieuwd om u meer designmogelijkheden te bieden – of dat scheidingswanden kunnen worden verschoven om de keuken om te vormen tot een open woonconcept.

Misschien plaatsen we ook een verlaagd plafond om een krachtige afzuigkap boven een kookeiland te installeren? En waarom zouden we dan geen lichtplan in de planning mee op nemen?

LED-verlichting biedt fantastische mogelijkheden om uw keuken emotioneel te accentueren en tegelijkertijd functioneel te zijn.

Laat u door ons vrijbijvend adviseren over de mogelijkheden ter plaatse!

Esthetische keukenverbouwing

Natuurlijk wilt u een keuken die zowel functioneel als esthetisch aan uw wensen voldoet. Functioneel door te voldoen aan moderne normen (bijv. apparaten, elektra, waterleidingen), maar ook esthetisch, omdat kleuren en structuren, maar ook de indeling van de ruimte mogelijk niet langer aan de huidige tijd zijn aangepast.

Vaak is men verbaasd over het potentieel van oudere woningen als er verder wordt gekeken dan de bestaande structuren:

 • Samenvoegen van ruimtes tot een aaneengesloten groot gedeelte

 • Vernieuwing van raamprofielen om ruimtes te vullen met licht

 • Wanden stucen of beschilderen geeft de keuken een nieuwe look

 • Naadloze montage van keukenmeubilair voor het samenvoegen van woon- en keukenruimtes

 • Afwerking van toonbanken – slimme ideeën voor meer gezellige gesprekken in de keuken

Werkzaamheden

Welk werkzaamheden kunnen wij voor u als geheel uitvoeren?

 • Alle sloopwerkzaamheden

 • Alle grof bouw- en metselwerk

 • Waterleidingen en aansluitingen

 • Elektrischeleidingen verleggen en aansluiten

 • Lichtinstallaties

 • Vloerbedekkingswerkzaamheden

 • Stukadoorswerk

 • Schilderwerk

 • Evenals schrijn- en timmerassemblages

Verbouwen met Reno Experts aan uw zijde

Met Reno Experts aan uw zijde wordt uw verbouwing in goede banen geleid. Ons ervaren team van experts maakt gedetailleerde plannen en bereidt de komende werkzaamheden grondig voor, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt. Wij zijn gepassioneerd over elk renovatieproject en zetten ons volledig in om u te helpen rustig te slapen!

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Zuid-Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen over uw bouwproject uit handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en volop kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?