Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Onze Bouwservices: uw opdracht is onze passie

Onze bouwservices zijn net zo divers als onze expertise. Met ons netwerk van professionele experts en vakmensen kunnen wij u daadwerkelijk actief ondersteunen bij alle grote en kleine bouwprojecten in en om uw huis, of het nu gaat om deelrenovaties, verbouwingen, verbeteringen of complete renovaties.

01_renovieren_c_w.jpg

RENOVATIE

Een totale renovatie is een vrij complexe aangelegenheid, die veel stress kan veroorzaken. Meestal gaat het om de coördinatie van de verschillende vakmensen en specialisten, maar ook om onvoorziene kosten en/of vertragingen die uw planning verstoren. Daarom is het zo belangrijk om de juiste partner in huis te hebben.

MEER INFO
02_umbau_c_w.jpg

VERBOUW

U wilt uw huis stapsgewijs renoveren en elke kamer afzonderlijk verbouwen, bijvoorbeeld uw keuken of uw badkamer? Goed idee! Zo verdeelt u niet alleen uw kosten op een verstandige manier, maar concentreert u zich ook volop op deze ruimte zodat deze volledig aan uw verwachtingen voldoet. Esthetisch en functioneel.

MEER INFO
03_anbau_c_w.jpg

AANBOUW

Een aanbouw is eigenlijk altijd een meerwaarde voor uw woning. Het maakt niet uit voor welk doel u deze gebruikt, het brengt u niet alleen meer leefruimte, maar zal ook uw eigendom duurzaam opwaarderen. Met slimme en hoogwaardige bouwoplossingen kan Reno Experts uw bouwproject snel en probleemloos realiseren.

MEER INFO
04_raumausbau_c_w.jpg

AFBOUW

Soms heb je alleen esthetische ingrepen in de leefomgeving nodig om het een nieuwe frisheid te geven. Misschien moeten de muren of de gevel gewoon weer geschilderd worden? Of je hebt langzaam genoeg van de stoffige vloerbedekking van de vorige eeuw. Reno Experts is uw beproefde partner voor alle afbouwwerkzaamheden.

MEER INFO
05_rundum_c_w.jpg

RONDOM

Er kunnen veel projecten rondom uw huis zijn die u graag zou willen realiseren. Misschien wilt u een overkapte buitenkeuken met grill, pizzaoven en een gezellige zithoek? Of wilt u liever een tuinhuis of een garage? Wat u zich ook voorstelt, Reno Experts kan u helpen bij de realisatie!

MEER INFO

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk.
Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno experts, de renovatie specialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van uitzonderlijke professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatie-industrie, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. We zijn zowel op de zakelijke als de particuliere markt in heel Zuid-Limburg, van Roermond tot Vaals actief!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen rondom uw bouwproject uit handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER INFO

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?