Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Ons bouwproces: renoveren zonder stress

Geen stress voor u en geen stress voor ons: de volledige administratieve last van de bouwproces wordt volledig door ons overgenomen. En dankzij onze knowhow zijn we in staat om elke stap van het renovatieproces zonder zorgen en problemen te doorlopen.

Dat betekent natuurlijk niet dat u geen deel uitmaakt van dit proces, want dat kan ook zonder stress! Natuurlijk kunnen onze klanten niet alleen rekenen op deskundig advies van begin tot eind, maar krijgen ze ook altijd het laatste woord.

Renovatie zonder stress: want het kan ook gemakkelijk zijn!

De verschillende fasen van ons bouwproces

Wij staan voor duidelijkheid en transparantie. Daarom presenteren we onze aanpak graag in 5 stappen:

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche, die samen staan voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Zuid-Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen over uw bouwproject uit handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering, zodat u zonder zorgen kunt uitkijken naar het eindresultaat en volop kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

MEER INFOS

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?