Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Opknappbeurt nodig? Perfecte afbouw met Reno Experts.

Er wordt gezegd dat kleine ingrepen en opknappbeurten goed zijn en een nieuwe impuls kunnen geven aan vertrouwde zaken. Maar vaak zijn ze ook absoluut noodzakelijk.

Bijvoorbeeld om de functie van deuren, ramen en houten gevels te behouden, omdat ze na verloop van tijd wat liefde en zorg nodig hebben. Want als gevolg van zon, regen en wind, gaan verflagen na verloop van tijd afbladderen. Daardoor wordt het hout eronder bloot gestelt aan het weer met alle gevolgen van dien. Daarom is het altijd raadzaam om regelmatig onderhoud van deze componenten in te plannen.

Tip:

Raadpleeg ervaren experts die een probleem weten aan te pakken. Want welke ruimte u ook vernieuwt of renoveert, u wilt een goed eindresultaat en een oplossing die jaren meegaat!

Tijdig onderhoud houdt de waarde van uw woning op peil

Maar ook voegen hebben af en toe uw aandacht nodig. Want vroeg of laat komt elke badkamer letterlijk uit de voegen.

Als de oude voegen niet meer naar behoren kunnen worden gereinigd, barsten of zelfs schimmelvorming vertonen, moeten ze worden vervangen. Want anders zult u na verloop van tijd nog meer schade ondervinden en kan de waarde van uw eigendom afnemen.

Verfraaing van de vloerbedekkingen geeft een nieuwe impuls aan het wonen

Maar af en toe heb je gewoon te veel van sommige onderdelen en wil je ze gewoon veranderen om een nieuwe look en frisse uitstraling in je huis te krijgen:  vloerbedekkingen bijvoorbeeld.

Niet alleen heb je je misschien uitgekgeken en wil je graag een verandering, maar vaak hebben deze bedekkingen ook een bepaalde levensduur waarna een verandering zeker aan te raden is.

Of men wil scheuren en spleten in muren repareren om alles weer in nieuwe pracht en praal te brengen.

Uw partner voor onderhoudsmaatregelen

Hoe het ook zij, Reno Experts helpt u graag om uw onderhouds-, verzorgings- en verfrissingswerkzaamheden professioneel, snel en van de hoogste kwaliteit uit te voeren, zodat uw geld gespaard blijft.

Onze aandacht voor detail en zorgvuldigheid garanderen u de hoogste kwaliteit voor uw werk bij afbouw- en verzorgingswerkzamheden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over uw persoonlijke keuzemogelijkheden.

Projectwerkzaamheden

Welk werkzaamheden kunnen wij voor u als geheel uitvoeren?

 • Alle grof bouw- en metselwerk

 • Gevelrenovatie

 • Wand- en dakisolaties

 • Schilderwerk

 • Stukadoorswerk

 • Vloerbedekkingswerkzaamheden

 • Sanitaire installaties

 • Evenals schrijn- en timmerassemblages

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche. Wij staan samen voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Reno Experts werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij all u bouwzorgen uit uw handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering. Zo kunt u zonder zorgen uitkijken naar het eindresultaat. Volop genieten van uw nieuwe aanwinst!

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?