Heeft u een renovatie project waar we u mee kunnen helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Ruimtegebrek? Dan is een aanbouw de juiste keuze!

Bij een gezinsuitbreiding of met nieuwe inrichtingsideeën denkt u er misschien aan om uw huis in te ruilen voor een groter en duurder huis. Met een aanbouw kunt u echter eenvoudig en voordelig meer ruimte in uw huis creëren. Dit voorkomt ook torenhoge kosten, die vaak onnodig zijn.

Let op het volgende

Vaak is een bouwvergunning vereist...

Wist u dat een aanbouw of een uitbreiding vaak al beschikbaar zijn tegen aantrekkelijke prijzen? Ook hoeft u niet op zoek te zijn naar een ander woning, want u kunt gewoon de bestaande leefruimte uitbreiden.

Een beetje extra ruimte in uw vertrouwde huis – is dat niet precies wat u zoekt?

De vele pluspunten van een aanbouw

Een uitbreiding of extensie is niet alleen een leuke aanvulling op uw woning, maar biedt u ook veel voordelen en mogelijkheden:

 • Open keuken of bijkeuken

 • Badkamer of wellnessruimte (bv. sauna of whirlpool)

 • Garages en extra bergruimte

 • Open karakter: Opent uw huis naar de tuin!

 • In de regel blijft uw huis bewoonbaar tijdens de werkzaamheden!

Aanbouw plaatsen met Reno Experts

Daarnaast gaat de bouw van een uitbreiding altijd gepaard met een waardestijging van uw vastgoed.  Deze is meestal hoger dan het geïnvesteerde bedrag.

Door onze slimme werkprocessen en planning, evenals de volledige beschikbaarheid van alle benodigde vakcompetenties, kunnen wij niet alleen uw aanbouwprojecten direct uitvoeren, maar bieden wij u ook een zeer aantrekkelijke prijs. Ideaal, toch?

09_wintergarten_a_c_w.jpg

SERRES

Meer licht en warmte op elk moment van het jaar: Een serre creëert niet alleen meer leefruimte, maar ook meer woonkwaliteit. En dat is niet helemaal onlogisch, want een serre biedt vele voordelen en dat in elk seizoen! Laat uw inlichten van de vele mogelijkheden.

Meer informatie
10_wohnraeume_a_c.jpg

LEEFRUIMTES

Een van onze expertisegebieden is de ontwikkeling van woon- en werkruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitbreiding van woonruimten of het ontwerp van garages of keukens. Reno Experts is hier uw beproefde partner voor alle verbouwingswerkzaamheden.

Meer informatie

Getuigenissen

“Toen we verhuisden, kozen we grijze tegels voor onze gastentoilet. Terugblikkend een besluit dat ik later betreurde. Reno Experts kwam met een slimme oplossing en ontwierp binnen een week het toilet volledig naar onze wensen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Georgina • VAALS

“Onze zolderverdieping upgraden met een badkamer en 2 slaapkamers – een groot project, maar professioneel gepland en geïmplementeerd – met verbluffend resultaat: een functionele indeling en veel licht! Kortom, een droom is werkelijkheid geworden! “

Natascha • VAALS

“Na al die jaren hadden we eindelijk genoeg van onze badkamer en wilden we een make-over. Reno Experts gaf ons goede ideeën voor een kosteneffectieve renovatie die precies aan onze eisen voldeed. Alles ging goed en ongecompliceerd. Goede samenwerking.”

Jeroen - BEEK

Enkele van onze projecten

Laat u inspireren en overtuigen door ons projectwerk. Mocht u vragen hebben, staan wij altijd tot uw beschikking.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Over Reno Experts

Reno Experts, de renovatiespecialisten van Zuid-Limburg.

Reno Experts is een team van bijzondere professionals uit alle sectoren van de bouw- en renovatiebranche. Wij staan samen voor een perfecte coördinatie en uitvoering van alle renovatieprojecten. Reno Experts werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt in heel Limburg, van Roermond tot Vaals!

Door onze persoonlijke inzet en onze jarenlange ervaring nemen wij all u bouwzorgen uit uw handen. We zorgen echt voor elk detail, van planning en uitvoering tot aflevering. Zo kunt u zonder zorgen uitkijken naar het eindresultaat. Volop genieten van uw nieuwe aanwinst!

MEER INFOS

NU EEN OFFERTE AANVRAGEN

Neem NU contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?